Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Життя попри війну": Миколаївцям відкрили захопливий світ таврійського розпису

korabelov.info

Життя попри війну: Миколаївцям відкрили захопливий світ таврійського розпису

У Миколаєві знову відбувся захід, що присвячений розгляду теми «Ідентичність Миколаївщини: минуле, сучасне і майбутнє». Цього разу він отримав назву «Таврійський розпис у контексті війни: про безмежну любов та вічні цінності».

В рамках цього заходу організатори представили для миколаївців та гостей міста виставку під назвою «Таврійський розпис: життя попри війну». Загалом було представлено 72 неймовірні роботи від 22 талановитих майстринь області. Це стала найбільшою виставкою таврійського розпису за часів війни.

В межах заходу організатори презентували для миколаївців та гостей міста виставку «Таврійський розпис: життя попри війну».

Захід став не лише можливістю насолодитися мистецтвом, а й можливістю зрозуміти його глибоке значення та важливість у складні часи.

Джерело:https://t.me/mykolaivrada/12772

Нагадаємо:

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024