Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Прогноз погоди на 31 березня: якою вона буде у цей день

planetanovosti.com

Прогноз погоди на 31 березня: якою вона буде у цей день

Якою буде погода 31 березня / фото: pixabay.com

31 березня на українців чекає потепління – в більшості регіонів країни очікується до 10-12 градусів тепла. У Карпатах та на сході України вночі можливі невеликі заморозки, а вдень помірний дощ.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В останній день березня майже в усіх регіонах України буде хмарно з проясненнями. Вночі на крайньому заході України, в Вінницькій, Одеській та більшості північних областей очікується помірний дощ. У Карпатах, на Донеччині та Луганщині – мокрий сніг.

На решті території без опадів. Вітер переважно південно-західний, 7 – 12 метрів на секунду.

Нічна температура коливатиметься від 1 градусу тепла до 4 градусів морозу. Вдень стовпчик термометра прогрівається до 7 – 12 градусів тепла у західних областях, та до 3 – 8 градусів на сході країни.

У Києві та області буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, а вдень – невеликий дощ. Температура у столиці України вночі від 0 до 2 градусів морозу, вдень 9 – 11 градусів вище нуля.

Укргідрометцентр попереджає про небезпечні гідрологічні явища в наступні кілька днів.

Зокрема, 31 березня – 2 квітня на річках Закарпатської області очікуються підвищення рівнів води на 0,5-1,5 м над рівнями на 8 год 30 березня, в межах русел річок та без негативних наслідків.

Впродовж 31 березня – 3 квітня, у зв’язку з очікуваними опадами, на річках басейну Західного Бугу (Львiвська, Волинська обл.) та у верхiв’ї рiчки Стир (с.Щуровичi) (Львiвська обл.) продовжуватимуться пiдвищення рiвнiв води на 0,1-0,5 м над поточними рівнями. Місцями можливий вихід води на заплаву та подальше затоплення заплави р.Солокiя – м.Червоноград (I рiвень небезпеки -жовтий).

Названо фрукти і овочі, які не потрібно чистити

Який майонез корисніший — домашній чи покупний

Як впоратися з безсонням – 5 дієвих способів

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 мая 2024