Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Яка користь від вживання кориці — дослідження

planetanovosti.com

Яка користь від вживання кориці — дослідження

Кориця / фото: pixabay.com

Кориця – дуже популярна спеція у всьому світі. Переплутати її густий аромат з іншими приправами просто неможливо. Виявляється, вона не тільки має неймовірний запах, але і дуже корисна для здоров’я.

Про це повідомляє Yahoo!

Ви будете здивовані, але вчені також досліджують корицю. Фактично все, що ми вживаємо в їжу, вчені вже перевірили та вивчили. У нас вона продається в паличках і в меленому вигляді. Палички використовують для напоїв, а порошок – для приготування різних страв.

Науково доведено, що одна чайна ложка кориці в день сприяє зниженню поганого холестерину і тригліцеридів. Також ця спеція регулює рівень цукру в крові.

Вчені кажуть, що це не найдивовижніші властивості продукту. Ця спеція корисна для мозку.

Було проведено 40 досліджень: лабораторних та клінічних. Їх огляд дав вельми цікаву інформацію. Кориця дійсно сприяє поліпшенню когнітивних функцій. Вона покращує пам’ять, підвищує здатність до навчання.

Весь секрет в компонентах, які є в кориці. Йдеться про альдегіди, сирингову кислоту, катехін. Вони можуть зменшувати запальні процеси у всьому організмі, навіть у мозку. А ще регулярне вживання спеції покращує настрій.

Доктор медичних наук Джулія Денісон вважає, що корицю можна вживати в якості додаткового джерела корисних речовин навіть спортсменам. Це буде зменшувати біль в м’язах, допоможе швидше відновлюватися після виснажливих тренувань.

Якщо і починати вживати цю спецію, то краще почати з порції в пів чайної ложки на добу. Цього буде достатньо. Пити таку кількість натщесерце не варто. Її сильний присмак і аромат будуть заважати проковтнути корицю. Але будьте обережні, може проявитися індивідуальна непереносність продукту.

Нею можна посипати каші, додавати в випічку і напої – це дуже смачно.

Ознаки того, що вам слід відмовитись від кави

Шипшина: користь та шкода рослини для здоров’я

Жінка народила близнюків через місяць після перших пологів

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 мая 2024