Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Військовий розповів, що зараз відбувається у Бахмуті

planetanovosti.com

Військовий розповів, що зараз відбувається у Бахмуті

Бахмут сьогодні / фото: DW

Бахмут залишається найгарячішою точкою на фронті – бої там не припиняються, проте сили ворога дещо виснажені. Загалом ситуація у Бахмуті знаходиться під контролем українських Сил оборони.

Про це Еспрессо.TV повідомив заступник командира третьої окремої штурмової бригади майор Родіон Кудряшов.

За його словами, ворог і надалі не припиняє спроб оточити Бахмут і зруйнувати логістичні шляхи. Однак ситуація у місті є цілком контрольованою з боку ЗСУ, попри всю її складність.

“Ворог не залишає намірів оточити, захопити Бахмут та позбавити місто логістичних шляхів. Ситуація залишається напруженою, але повністю контрольованою ЗСУ. На даний час логістичні шляхи й місто під контролем ЗСУ. Сили оборони продовжують успішно виконувати завдання щодо оборони цього напрямку”, – зауважив Кудряшов.

Військовий розповів, що окупаційні війська наразі не мають успіхів щодо просування і зменшили спроби взяти під контроль місто.

“Спроби ворога щодо прориву дійсно зменшилися. Але не завдяки тому, що ворог виснажився, а завдяки тому, що ЗСУ за цей час завдали такого ураження ворогу, що ворог зупинився. Оперативні успіхи щодо просування з боку ворога відсутні”, – додав Кудряшов.

За інформацією командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського зараз триває найбільш інтенсивна фаза боїв за Бахмут. Ворог продовжує вести наступальні дії незважаючи на значні втрати в людських ресурсах, озброєнні та військовій техніці, зазначив генерал-полковник.

“Наші захисники в надважких умовах героїчно стримують ворожу навалу і не залишають ворогу шансів реалізувати свої задуми”, – сказав Сирський під час чергової поїздки до найгарячіших точок бахмутського напрямку.

В ISW назвали три варіанти розвитку подій в Україні

Окупанти розпочали евакуацію з Криму — розвідка України

В Генштабі ЗСУ повідомили про ситуацію у Бахмуті

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
23 мая 2024