Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Жінка народила близнюків через місяць після перших пологів

planetanovosti.com

Жінка народила близнюків через місяць після перших пологів

Вагітність / фото: freepik.com

Це реальна історія з життя, яка шокувала весь світ. Мешканка Бангладешу Аріфа Султана двічі побувала в пологовому будинку за 1 місяць. Мама трьох дітей здорова. Малюкам теж нічого не загрожує.

Про це повідомляє BBC.

Аріфа у 20 років стала мамою трійні. Але її випадок найнезвичайніший з усіх, про які відомо медицині сьогодні. Швидше за все пологи будуть додані в підручники з медицини.

Свою першу дитину жінка народила в лікарні медичного коледжу, який знаходиться в містечку Кхулна. Через 26 днів після пологів вона поскаржилася лікарям на біль в області шлунка. Її негайно відвезли до лікарні Аль-Дін в районі Джессора. Там було проведено ультразвукове обстеження, де лікарі й дізналися, що всередині жінки знаходиться ще двоє близнюків.

Виявилося, що в Аріфи не одна, а дві матки. Вона з чоловіком живе скромно тому, коли завагітніла, не ходила в лікарню і не проводила планові обстеження. Жінка просто не знала про свої анатомічні особливості.

Після обстеження гінеколог Шейла Подар прийняла рішення про екстрений кесарів розтин. Операція пройшла успішно. Вже через чотири дні після КС породіллю з малюками виписали та відправили додому.

Сінгапурський гінеколог Крістофер Енг вивчив цей випадок і дав свої коментарі. Він каже, що подвійна матка зустрічається не так вже й рідко. А ось подібні вагітність і пологи – це неймовірний факт.

Через відсутність доступу до медичних послуг Аріфа Султана просто нічого не знала про свій організм. Якби вона могла вчасно звернутися до лікарні, то не була б у такій ситуації. Хоча відмінно і те, що всі діти живі, а з мамою все в порядку.

Відомий лікар назвав найкращі продукти для довголіття

Вчені з’ясували, що за вірус вбиває людей в Танзанії

Фізична активність: скільки хвилин в день займатись, щоб жити довше

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 мая 2024