Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Кремлівська пропаганда готує росіян до контрнаступу ЗСУ

planetanovosti.com

Кремлівська пропаганда готує росіян до контрнаступу ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ / фото: 24 канал

Схоже, весняний широкомасштабний наступ росіян не приносить Кремлю бажаних результатів і логічно наближається до свого завершення. В цей час російська пропаганда починає дедалі частіше розповідати про підготовку ЗСУ до контрнаступу.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Аналітики зазначають, що російський інформаційний простір, схоже, почав реагувати на повільний рух наступальних операцій збройних сил РФ. Найбільше занепокоєння у пропагандистів викликає нездатність російських військових командирів повернути собі ініціативу.

“Російське військове командування потребує перекидання значної кількості сил на передову, щоб або не допустити кульмінації, або поновити наступальні операції”, – вважають в ISW.

Однак, в російському інформаційному просторі, на думку експертів, вже триває підготовка до висвітлення контрнаступу українських сил. Наприклад, 24 березня заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв сказав, що у Генштабі РФ знають про те, що українське командування готується до контрнаступу.

Російські військові блогери також говорять про те, що ЗСУ скоро підуть у контрнаступ, і це станеться до того, як військово-промисловий комплекс Росії зможе збільшити виробництво та зміцнити потенціал окупаційних сил.

Глава ПВК “Вагнер” Євген Пригожин також згадав 23 березня, що йому відомо про плани масштабного українського контрнаступу. Нещодавно він заявляв, що що українські сили розпочнуть ці операції з середини квітня, і закликав російські війська підготуватися до цих контрнаступів, зберігаючи боєприпаси й техніку.

Суд Гааги видав ордер на арешт Путіна: що відомо

Навіщо Росія планує збільшити призовний вік — пояснення

Стала відома мета візиту китайського лідера до Росії

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 мая 2024