Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ігор Дашутін: «Зміна керівництва Касаційного адміністративного суду піде на користь як Верховному Суду, так і громадянам»

sud.ua

Ігор Дашутін: «Зміна керівництва Касаційного адміністративного суду піде на користь як Верховному Суду, так і громадянам»

Як відомо, наразі сплив 4-річний строк повноважень у голів касаційних судів Верховного Суду. Лідером опитування серед юридичної спільноти стосовно бачення наступного голови Касаційного адміністративного суду у складі ВС став суддя судової палати з розгляду справ щодо податків, зборів та інших обов’язкових платежів КАС ВС Ми вирішили поспілкуватися з Ігорю Володимировичу, чи будете Ви балотуватися на посаду Голови Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду? Так, це вже не секрет. Під час неодноразових обговорень проблемних питань діяльності Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду з колегами я дійшов висновку, що настав час спробувати себе у цій ролі. Успі
  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 апреля 2024