Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Федина подає позов до Верховного Суду про визнання указу Зеленського щодо структури ДБР протиправним та нечинним (документ)

glavcom.ua

Федина подає позов до Верховного Суду про визнання указу Зеленського щодо структури ДБР протиправним та нечинним (документ)

Софія Федина оприлюднила свою позовну заяву до Верховного Суду «Президент використовує підпорядковане йому ДБР в персональних інтересах для персональної помсти і розправи», – Софія Федина Народний депутат Софія Федина повідомила, що реєструє позовну заяву до Верховного Суду про визнання указу Президента України Володимира Зеленського щодо структури Державного бюро розслідувань (ДБР) протиправним та нечинним. Про Це Софія Федина написала на своїй сторінці у Фейсбуці. «Сьогодні з моїм адвокатом реєструємо позовну заяву про визнання указу Президента України щодо структури ДБР протиправним та нечинним. Перш за все тому, що цей указ ліквідував управління, яке займалося слідством у моїй справі,
  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 апреля 2024