Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Коли зустрічати святого Миколая і що подарувати дитині

tvoymalysh.com.ua

Коли зустрічати святого Миколая і що подарувати дитині

Оскільки День святого Миколая свято релігійне, хоча ми і звикли відмічати його не замислюючись над цим, то його в Україні більшість вірян святкуватимуть разом з Європою. Якщо раніше діти з нетерпінням чекали 19 грудня, аби дістати подаруночки з під подушки, то тепер Миколай навістить малечу 6 грудня.

Нагадаємо, 27 липня відбувся Помісний собор ПЦУ, під час якого було затверджено перехід на новоюліанський календар. Здебільшого від відповідає григоріанському, за яким ми живемо у світському житті, і відправляли важливі церковні дати церкви західного обряду, зокрема греко-католики.

Зміни планують вводити поступово і парафії переходитимуть на новий календар за згоди вірян. Торкнуться вони тільки нерухомих свят, а саме тих, які не обчислюються, а мають фіксовану дату. Це

Спосіб визначення Великодня залишається незмінним, а також всі свята, що від ного вираховують.

Це свято одночасно дуже приємне, має свої традиції та за значенням не дотягує до Різда, Нового року та Дня народження. Отже, на День святого Миколая дитині можна подарувати щось невеличке, але приємне, навіть солодощі, хоча це і не найкращий варіант.

Тож, святий Миколай може принести

Якщо плануєте дарувати солодощі, треба враховувати, що під подушкою вони можуть деформуватися. Особливо, коли мова йде про шоколад або кіндер-сюрприз. Тож, в такому разі, можливо краще використати святкові шкарпетки (підготувати заздалегідь і підписати) – це теж традиційний спосіб дарувати подарунки дітям у святого Миколая.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
28 апреля 2024