Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Створити казку для дитини стало просто: допоможе новий інструмент на основі штучного інтелекту

tvoymalysh.com.ua

Створити казку для дитини стало просто: допоможе новий інструмент на основі штучного інтелекту

Чарівні історії, які ми читаємо чи розповідаємо нашій малечі, це великий і дуже важливий інструмент формування світогляду маленької людини, яка тільки пізнає такий складний світ. За допомогою правильних казок малеча вчиться співчуттю, хоробрості, толерантості та багато чому іншому. Читати казки на ніч – це особлива, не з чим не зрівняна можливість спілкування з малечею, яка безумовно запам’ятається на все життя.

Сервіс Kazka.fun створено українськими розробниками, він повністю безкоштовний і, за словами авторів, таким і залишиться надалі. Скористатись сервісом дуже просто – з цим впорається навіть дитина. Для створення власної казки необхідно:

Натискаючи кнопку «створити» ми запускаємо процес створення оповоді за наданими параметрами і вже за хвилину можемо читати казку дитині, а також вона зберігається у особистому кабінеті. Вже створену і збережену історію можна корегувати, за бажанням вносити власні зміни до казки.

«Наша мета - розвивати фантазію та креативність, популяризувати українську мову та допомагати дітям розвиватися у всіх сферах життя» – кажуть розробники.

Наразі сервіс пропонує до вибору 16 тем, є можливість обрати ілюстрацію до казки із уже існуючих. Головний герой і сюжет – це не обов’язкові опції, казку за темою буде згенеровано і без них.

На добу можна згенерувати 5 казок, всі вони зберігаються у особистому кабінеті. Якщо всі власні історії вже прочитані, є можливість почитати казки, створені іншими користувачами.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024