Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Миколаївська рапіристка у складі збірної виборола історичну бронзу на Кубку світу

korabelov.info

Миколаївська рапіристка у складі збірної виборола історичну бронзу на Кубку світу

4 травня 2024 року в Гонконгу пройшли командні змагання на Кубок світу з фехтування на рапірах. Українська жіноча четвірка (№11 світового рейтингу FIE) у складі Аліни Полозюк, Ольги Сопіт, Катерини Буденко та Дарії Миронюк впевнено перемогла своїх суперниць та виборола історичну бронзу.

Про це повідомляє Національна федерація фехтування України.

У складі української збірної наша спортсменка з Миколаєва – Аліна Полозюк.

“Вперше в історії наша жіноча рапіра на п’єдесталі пошани командних змагань Кубка світу. Український квартет (№11 світового рейтингу FIE), поступаючись по ходу поєдинку за 3-тє місце п’ятьма уколами (11:16), таки зумів вирвати перемогу в представниць Республіки Корея (34:31).

До сьогодні найкращим результатом для нашої жіночої рапіри в командній першості на рівні Кубків світу було шосте місце в лютому 2024 року в Єгипті”, – зазначають в Національній федерації фехтування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:Миколаївська шаблістка Вікторія Коротченко здобула бронзу на чемпіонаті Європи серед кадетів

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 мая 2024