Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Україні з’явився безоплатний чатбот, який допомагає батькам навчитись проживати важкі емоції та навчити цього свого дітей

womo.ua

В Україні з’явився безоплатний чатбот, який допомагає батькам навчитись проживати важкі емоції та навчити цього свого дітей

Діалог – запорука будь-яких здорових стосунків. Непрожиті важкі емоції руйнують людину зсередини, впливають на її соціальне і професійне життя, завдають шкоди її оточенню. Якщо змінити цей руйнівний патерн і навчитись усвідомлювати й екологічно керувати своїми важкими емоціями, наше суспільство стане свідомішим та відкритішим до діалогу, а міжособистісні стосунки – зокрема, батьківсько-дитячі – стануть безпечними і довірливими.

Проєкт «Мами, діти, емоції. Керуй емоціями, щоб вони не керували тобою» – це безоплатний чатбот, покликаний допомогти батькам у важливій місії – навчитись усвідомлювати і проживати свої важкі емоції, а також навчити цього дітей.

Чатбот був розроблений громадською організацією «Генерація матерів Лада». Він містить 16 важких емоцій дорослих і 9 – дитини. Наразі ботом скористалися вже близько 3 тисяч людей, найчастіше працюючи з емоціями злості, тривоги і роздратованості.

Що саме пропонує чатбот?

Крім цього, частиною проєкту є «Путівником щоденних вправ», який містить у собі вправи для дорослих і для дітей. Ці вправи допомагають пропрацьовувати важкі емоції, опановувати себе і повертатися в ресурсний стан, як мамі, так і дитині.

Підписатися та скористатися ботом можна за посиланням — http://t.me/lada_maternity_emotions_bot

Проєкт «Чатбот “Мами, діти, емоції. Керуй емоціями, щоб вони не керували тобою”» реалізовується ГО «Генерація матерів Лада» за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024