Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Києві з’явився рекордний мурал із зображенням Валерія Залужного

womo.ua

У Києві з’явився рекордний мурал із зображенням Валерія Залужного

Найбільший мурал на честь колишнього українського головнокомандувача створив український художник Євген Кучер. До проєкту також долучилася художниця Євгенія Фуллен.

Рекордний мурал розміром 120 кв. м розташований на вулиці Котельникова, 51, у Святошинському районі. Робота над зображенням тривала 13 годин. Найбільший мурал на честь воєначальника зафікусували у Національному реєстрі рекордів України.

«Історію треба комусь фіксувати. Великий внесок зроблено. Дякую за можливість розширювати горизонти української культури і просто за можливість жити», — зазначив Євген Кучер на своїй особистій сторінці.

Євгенія Фуллен додала, що варто пам’ятати, завдяки кому ми змогли цю історію переживати й проживати життя далі.

«На мою думку, внесок Валерія Залужного у збереження і розвиток культури більший, ніж усвідомлює теперішній момент. Суспільство має знати актуальну історію, яка проходить повз молодь і не тільки. Мистецтво несе великий вплив на розвиток культури і настрої в соціумі. Як частина цієї течії, я відчуваю обов’язок висвітлювати важливе. Озвучувати і показувати голос з вулиць», — зазначила Євгенія Фуллен.

Читайте також: У Києва з’явиться мурал, присвячений незламності українських воїнів

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024