Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Боротьба за мрію. Українська гімнастка Вікторія Онопрієнко стала героїнею документального фільму МОК

womo.ua

Боротьба за мрію. Українська гімнастка Вікторія Онопрієнко стала героїнею документального фільму МОК

Міжнародний олімпійський комітет зняв документальну стрічку «Вікторія: надія української гімнастики». Фільм розмістили на офіційному сайті організації.

«Поки бомби падали на її рідне місто Київ, а її батько покинув дім, щоб захищати Україну на війні, українська художня гімнастка Вікторія Онопрієнко щодня боролася за здійснення своєї мрії — виступити у Парижі на Олімпіаді 2024 року. Цей документальний фільм демонструє її мужність, стійкість і рішучість в її наснажливій подорожі до участі в Олімпійських іграх. Відкрийте для себе незламний дух цієї молодої спортсменки, коли вона готується представляти Україну на світовій арені», — зазначили в анонсі стрічки.

Вікторія Онопрієнко — чемпіонка України в індивідуальній програмі у вправах з обручем, м’ячем, булавами та стрічкою. Вона чемпіонка Європи й фіналістка Олімпійських ігор у Токіо. Українська гімнастка змогла виграти першу ліцензію для України на Олімпійські ігри-2024 з художньої гімнастики.

Читайте також: Українська гімнастка Вікторія Онопрієнко здобула «золото» та срібло» Кубка світу: фото та відео

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024