Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Фільм «Джокер: Божевілля на двох» восени вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

womo.ua

Фільм «Джокер: Божевілля на двох» восени вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

В український прокат цієї осені виходить фільм режисера Тодда Філліпса «Джокер: Божевілля на двох» (Joker: Folie à Deux). У стрічці розкажуть про невдалого коміка Джокера, який знайшов другу половинку.

Щодня ми працюємо на інфофронті, виствілюючи подвиги українських жінок та впливаючи на світову спільноту інформаційно.

Ми просимо нас підтримати, аби ми й надалі могли виконувати нашу місію на шляху до української перемоги

Опубліковано офіційний український трейлер трилера «Джокер: Божевілля на двох» а також постер та кадри зі зйомок. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 3 жовтня 2024 року.

Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів

Сюжет сиквела, як повідомлялося раніше, розгортається в «Аркгемі», де Джокер знайомиться з Гарлі Квінн, роль котрої виконує Леді Гага. Жанр описується як трилер-мюзикл із багатьма сценами кривавого насилля.

Після гучного успіху «Джокера» (2019), за який Хоакін Фенікс отримав «Оскара» в номінації «Найкраща чоловіча роль», логічно було очікувати на продовження, хоча режисер Тодд Філіпс і віднікувався – мовляв, у нас була цілісна історія, навіщо ці сиквели. Але, вочевидь, на студії Warner Bros. краще знали, що потрібно глядачеві, і восени 2021 року почались зйомки продовження. От тільки до всесвіту DC ця історія не матиме жодного відношення.

Публикация от Todd Phillips (@toddphillips)

До своїх ролей повернулись Хоакін Фенікс (збіднілий стендапер Артур Флек / божевільний маніак Джокер) та Зазі Бітц (Софі, колишня сусідка Артура, його уявна кохана), а роль Харлі Квін – психіатра, яка закохалась в Джокера, отримала Леді Ґаґа. Хоча з огляду на трейлер, можна дійти висновку, що у цьому фільму про Джокера Харлі Квін психічнохвора, а не психіатр.

За попередньою інформацією, події розгортатимуться у психіатричній клініці Аркгем, куди помістили душевнохворого Джокера. Там же він познайомиться з психіатром Харлі Квін – можливо, історія розкаже про зародження їхніх стосунків та подальшого спільного божевілля.

Публикация от Todd Phillips (@toddphillips)

До акторського складу «Джокер: Божевілля на двох» 2024 увійшли: Хоакін Фенікс («Джокер»,«Гладіатор»), Леді Ґаґа («Народження зірки», «Дім Ґуччі»), Зазі Бітц («Джокер», «Дедпул 2»), Брендан Ґлісон («Ірландець», «Банші Інішерина») та інші.

Публикация от Todd Phillips (@toddphillips)

Режисером стрічки виступив Тодд Філліпс — американський сценарист і кінорежисер. Найбільш відомий за комедійними фільмами «Дорожні пригоди», «Старе загартування», «Похмілля у Вегасі», «Встигнути до» та кримінальному трилеру «Джокер».

Публикация от Todd Phillips (@toddphillips)

Композитор: Гільдур Гуднадоттір («Джокер»).

Студії: Warner Bros. Pictures, DC Entertainment, Village Roadshow Pictures.

Пресслужба повідомила, що в український прокат кримінальна драма «Джокер: Божевілля на двох» вийде 3 жовтня 2024 року.

Читайте також:

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024