Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ранкова атака РФ: уламки зруйнували та пошкодили будинки біля Києва, є постраждалі

newsroom.kh.ua

Ранкова атака РФ: уламки зруйнували та пошкодили будинки біля Києва, є постраждалі

Сьогодні вранці росіяни атакували Київщину крилатими ракетами та дронами-камікадзе. Як повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко, тривога тривала майже 4 години.В області працювали сили ППО. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не зафіксовано, водночас ⁠падіння уламків зафіксовано в 4 районах області. Сталися пожежі.

За даними правоохоронних органів, у Броварах внаслідок падіння уламків ⁠зруйновано житловий приватний будинок з підсобнм приміщенням, пошкоджені ще 14 приватних будинків та 1 автомобіль. Травмовано 59-річну жінку і 33-річного чоловіка. З численними пораненнями їх доставили до лікарні. Також пошкоджено лінію електромереж.

За інформацією лікарів Броварської багатопрофільної лікарні, жінка знаходиться в операційній, стан стабільно важкий, має політравми внутрішніх органів. Чоловік має травми рук та ніг, незначні опіки спини та живота, садна та забої. Наразі знаходиться в травматологічному відділенні, стан середньої важкості. Постраждалим надається вся необхідна медична допомога. Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024