Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Росіяни зруйнували будинок ректорки Харківського національного університету ім. Каразіна

newsroom.kh.ua

Росіяни зруйнували будинок ректорки Харківського національного університету ім. Каразіна

Вчорашній удар РФ на Шатилівці прийшовся, зокрема, по будинку ректорки Харківського національного університету ім. В. Каразіна Тетяни Кагановської.

“Дійсно, сьогодні, у світлий день Великодня, зруйновано і мій будинок… Ми з рідними живі і здорові. Все інше – другорядне”, – написала Тетяна Кагановська у Facebook.

У коментарі “Суспільне Харків” вона розповіла, що в момент удару РФ її не було вдома.

“Я гуляла в Центральному парку. Коли стався вибух, підходила додому, була за сто метрів від будинку. Воно летіло всюди. Потім я зрозуміла, що на мене щось попало, але добре, що ніщо велике не долетіло”, — розказала Тетяна Кагановська.

За її словами, у будинку під час удару поранень зазнав чоловік, який проживав у будинку.

“Чоловік, який був в нас у будинку, дістав перелом, але, на щастя, він живий. Надали допомогу, все нормально. Це людина, яка залишилася без житла на Північній Салтівці й жила з нами. Ми його забрали до себе”, — розказала Кагановська.

“Немає повністю стіни, немає даху. Я коли зайшла, все сипалося на голову. Поки що на перший погляд відновленню не підлягає, а далі будемо розуміти. Тому що там зараз прокуратура, вона робить висновки”, — розказала ректорка ХНУ.

“У нас такий спокійний район, що я була впевнена, що нічого не буде. Там жодного військового автомобіля і самих військових. Це реальний геноцид, це реальне знищення. Удари по приватних будинках, по людях. Це у Великдень. Не знаю, у них, мабуть, свят немає. Неділя — коли всі люди могли бути в будинку. Це щастя, що я вийшла з будинку”, – додала Кагановська.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024