Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Українцям будуть видавати готівку для оплати комуналки

khersondaily.com

 Українцям будуть видавати готівку для оплати комуналки

Українцям будуть видавати готівку для оплати комуналки

У зв'язку з перерахунком субсидій громадянам України видадуть готівкою суму для оплати комунальних платежів. Нагадаємо, зміни відбудуться 1 травня.

У перший травневий день в Україні розпочинається так званий неопалювальний сезон. У зв'язку із цим у цей день проводиться перерахунок субсидій. Мінсоцполітики повідомляє, що для більшості громадян це буде зроблено автоматично.

Якщо ви вже оформили субсидію й у вашій родині не покращав матеріальний добробут і не змінився її чисельний склад, то приходити до державних органів для продовження дотації не треба.

Однак, якщо йдеться про орендоване житло, то слід звернутися до Пенсійного фонду, інакше субсидію не нарахують. Також необхідно повідомити, якщо у домогосподарстві є переселенці з інших регіонів. Якщо ж хтось із мешканців поїхав та їх кількість у квартирі чи будинку зменшилась, про це також слід повідомити у ПФУ, інакше субсидію можуть скасувати.

Мінсоцполітики також нагадує, що громадяни можуть претендувати на субсидію на придбання зрідженого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. Таку дотацію також можна оформити у відділенні Пенсійного фонду України.

В уряді нагадали, якщо заява на субсидію подана протягом двох місяців після початку звітного періоду (опалюваний або неопалюваний), то громадянину буде виплачено компенсацію з першого його дня.

Today

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024