Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ексмер Херсона Миколаєнко: другий день народження в полоні

khersondaily.com

 Ексмер Херсона Миколаєнко: другий день народження в полоні

Ексмер Херсона Миколаєнко: другий день народження в полоні

18 квітня 2022 року біля власного будинку в Херсоні росіяни затримали міського голову (2014-2020 років) Володимира Миколаєнка. Відтоді він перебуває в полоні. 8 квітня бранцю Кремля виповнилося 64 роки. Це другий день народження, який херсонець проводить у неволі. Що наразі відомо про ексмера Херсона?

Володимир Миколаєнко має проукраїнську позицію, сумнівів у якій не було навіть у його опонентів, що за часів мерства критикували його як керівника.

Від перших днів повномасштабного вторгнення Володимир Миколаєнко записався до територіальної оборони. Це, а також патріотичні погляди та відмова від співпраці з окупаційною «владою» Херсона, скоріше за все, і стали причиною, чому до Володимира Васильовича був підвищений інтерес з боку окупантів та колаборантів.

У січні 2024 року «Гривна» повідомляла що

офіційно підтверджено перебування в полоні

колишнього очільника Херсона Володимира Миколаєнка. Про це в соцмережах повідомила сестра полоненого Тетяна Коршун.

За її словами, Миколаєнко перебуває в полоні на території РФ із 18 квітня 2022 року. Колишньому міському голові Херсона ворог інкримінує перешкоджання проведенню так званої «спецоперації».

На початку грудня 2022 року перебування Миколаєнка в полоні окупантів підтвердили, за інформацією ЗМІ, представники Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Не зрадив і не пішов на співпрацю. Це стало зрозумілим після того, як окупанти на своїх пропагандистських каналах оприлюднили відео допиту Володимира Миколаєнка, де він прямо каже, що вважає командира УПА Романа Шухевича Героєм України. На тому відео колишній міський голова мав змучений вигляд, але не скорений. Скоріш за все, він зазнав катувань і чисельних допитів.

Відео каналу Molfar

8 квітня херсонці в соцмережах згадують Володимира Миколаєнка, побажання у всіх одне: звільнення.

Нагадаємо, що в полоні російських окупантів перебувають також міський голова Херсона Ігор Колихаєв та очільник Голопристанської громади Олександр Бабич.

Гривна

Фото: скріншот з відео

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 мая 2024