Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Капітальний ремонт Кільцевої дороги триває: з 6 квітня обмежать рух транспорту від розвороту біля Кільцевої дороги, 14-В у напрямку Жулянського шляхопроводу

svyatoshino.org.ua

Капітальний ремонт Кільцевої дороги триває: з 6 квітня обмежать рух транспорту від розвороту біля Кільцевої дороги, 14-В у напрямку Жулянського шляхопроводу

Дорожники відновлюють роботи з капітального ремонту Кільцевої дороги, що призупинялися на зимовий період. У зв’язку з цим із 6 квітня буде обмежений рух транспорту ділянкою від розвороту біля Кільцевої дороги, 14-В у напрямку Жулянського шляхопроводу. Про це інформує КК «Київавтодор».

На цей час рух транспорту буде організований двома смугами руху з протилежної сторони.

Також буде закритий лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та в протилежному напрямку – на Одеську площу.

Увесь комплекс робіт дорожники планують завершити до кінця жовтня. Йдеться про влаштування асфальтобетонного покриття, нового LED-освітлення, велодоріжок і тротуарів, благоустрій прилеглої території.

Наголошуємо, що капітальний ремонт здійснюють з урахуванням принципів безбар’єрності для безперешкодного доступу людей з інвалідністю та маломобільних груп населення. Зокрема, на пішохідних переходах понизять бордюри та облаштують тактильну плитку.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 мая 2024