Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Колишня очільниця херсонського управління культури обіймає посаду «заступниці міністра» у росіян

khersondaily.com

 Колишня очільниця херсонського управління культури обіймає посаду «заступниці міністра» у росіян

Колишня очільниця херсонського управління культури обіймає посаду «заступниці міністра» у росіян

Лариса Косенко, яка протягом двох років не з'являлась в публічному полі, з'явилась у відео росіян, в якому закликала голосувати на невизнаних виборах Путіна на окупованій території Херсонщини.

Лариса Косенко у відео окупантів закликала 14 березня 2024 року голосувати на невизнаних виборах на окупованій Херсонщині. Саме з повідомлення окупаціних медіа стало відомо, що у окупантів вона обіймає посаду «заступниці міністра культури Херсонської області».

Скріншот повідомлення про заклик голосувати на невизнаних виборах.Фото: Терористичне джерелоАвтор:

Терористичне джерело

До липня 2021 року Косенко очолювала херсонське міське управління культури, після того — архів Херсонської районної державної адміністрації, але звільнилась звідти у 2022 році. Вона так само балотувалась від «Блоку Володимира Сальдо» до Херсонської міської ради у 2020-му році.

У 2022 році, перебуваючи в окупованому тоді Херсоні, Косенко телефонувала працівникам культури Херсона і закликала виходити на роботу до росіян. Проте в публічному полі помічена не була.

Чоловік Косенко — інший херсонський колаборант

Сергій Черевко

. Його вже судитимуть в Україні за державну зраду. Сергій Черевко у квітні 2022 року, перебуваючи на території тимчасово окупованої Херсонської області, обійняв посаду так званого «заместителя главы военно-гражданской администрации Херсонской области». Назва посади Черевка кілька разів змінювалась, за останніми даними він — «заместитель председателя правительства по социальным вопросам». На цій посаді чоловік формує та керує підпорядкованими йому структурними підрозділами. Представляє окупаційну владу під час «офіційних» заходів.

Черевко володіє нерухомістю в Херсоні (квартира і будинок), Косенко — в Херсоні та тимчасово окупованій Феодосії (Крим).

Як повідомляє

«Антикорупційний вимір»

, протягом кількох років – щонайменше трьох – Косенко перебувала фактично у прямому підпорядкуванні Черевка. В декларації Лариси Косенко за 2016 рік Черевко вже зазначений як чоловік. Їхній син Олександр народився 6 червня 2016 року. Черевко у 2015 році звільнився з посади заступника Херсонського міського голови, але до 2017 року залишився радником і відповідав фактично за ті самі питання, що й на посаді заступника протягом багатьох років: гуманітарну сферу. А Косенко очолювала херсонське міське управління культури, яке входило до сфери відповідальності Черевка.

Лариса Косенко та Сергій Черевко з їхнім сином.Фото: Соцмережі ЧеревкаАвтор:

Соцмережі Черевка

До речі, «міністром культури Херсонської області» у окупантів є колишній директор херсонської музичної школи

Олександр Кузьменко

. Косенко фактично — його заступниця. Раніше вони працювали також разом, тільки управління культури в Херсоні очолювала Косенко, а Кузьменко фактично був її заступником. Про Кузьменка ми неодноразово писали.

Відео росіян, в якому Косенко закликає брати участь у невизнаних виборах на Херсонщині

kavun.city

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024