Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Сирії на аеродромі готують операторів БПЛА для війни проти України — розвідка

nashdonbass.com

У Сирії на аеродромі готують операторів БПЛА для війни проти України — розвідка

На сирійському аеродромі Шайрат тренують російських операторів БПЛА іранського виробництва для війни проти України. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, навчання проводять «Ліванська поліція Хезболлиє та «Іранська революційна гвардія» на території сирійського військового аеродрому.

«Лівансько-ірансько-російський навчальний курс передбачає оволодіння БПЛА Shahed-136 та Ababil-3, а також дистанційно керованого літака Raad. Очолює військові навчання один з командирів «Хезболли» Камаль Абу Садік, який спеціалізується на виготовленні та обслуговуванні безпілотників», — йдеться у повідомленні.

Крім того, разом з росіянами навчання проходять найманці-сирійці, яких Кремль планує задіяти у війні проти України як операторів БПЛА.

Нагадаємо, Російська Федерація вербує найманців із Сирії для участі у бойових діях проти України. Це свідчить про погіршення морально-психологічного стану російських окупаційних військ через масштабні втрати та необхідність їх поповнювати для подальших м’ясних штурмів.

Читайте також:

«Новини Донбасу» у Telegram — лише найважливіше. Підписуйтесь!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024

Другие новости

Больше новостей