Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Відомий пропагандист хоче використати рештки “святих” як зброю

khersondaily.com

 Відомий пропагандист хоче використати рештки “святих” як зброю

Відомий пропагандист хоче використати рештки “святих” як зброю

«Він з’явився тут, на херсонському напрямку, на Різдво. За ці два місяці у ньому хрестились 114 бійців! 114 людей пізнали тут Бога і народились заново. Один офіцер прийняв хрещення просто перед нашим приїздом»,

- так топовий російський пропагандист (генеральний директор телеканалу «Спас» і ведучий «росія-1») боріс корчєвніков описує у своєму телеграм-каналі підземний храм, який він з делегацією попів відвідав.

Судячи з рівних рядів сосен біля хреста, розміщується культова споруда в Олешківських лісах (якщо це, звісно, взагалі не Підмосков’я).

Причиною свого незаконного приїзду на Херсонщину роспропагандист назвав «велику хресну ходу», яку вони з «отцями Ігорем, Александром і Андреем» планують провести «вздовж всієї лінії бойового зіткнення». При цьому переконує, що з собою привіз «мощі святих воїнів Дмитра Солунського, Олександра Невського і Георгія Побідоносця».

Невідомі субстанції корчєвніков з попами привезли, за його зізнанням, аби перемогти. Через те, мабуть, що реальною зброєю це зробити не вдається. «У мене є таке відчуття, що прийде великий перелом у цій війні і самі святі воїни - не ми - захотіли прийти сюди і перемогти разом з російським солдатом», - написав пропагандист. Ну, це навряд чи!

До відома: боріс корчєвніков є не лише довіреною особою кандидата у президенти рф владіміра путіна на «виборах», які невдовзі відбудуться, а й «сином Ісуса Христа і Божої Матері». Принаймні так, пропагандист заявив в ефірі телеканалу «росія-1». На цьому каналі він нині веде пропагандистське шоу «Судьба человека», у якому переконує велику армію телеглядачів у правильності агресивного і людиноненависницького курсу свого кандидата. За цю пропаганду знаходиться під санкціями Євросоюзу, Швейцарії і України. Приїхав на окуповану частину Херсонщини, незважаючи на заборону в’їзду на територію України.

Важливим штрихом до портрета “героя” є його участь у пропагандистській передачі «соловйов live», де зі сльозами на очах і поряд з іконостасом він назвав росіян, які не бажають йти воювати в Україну, «сміттям» і «тліном».

Богдан СТРАЖАК,

newdayua.net

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024