Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Перед судом постануть 12 учасників групи, які вчиняли злочини майнового характеру на деокупованій Херсонщині

khersondaily.com

 Перед судом постануть 12 учасників групи, які вчиняли злочини майнового характеру на деокупованій Херсонщині

Перед судом постануть 12 учасників групи, які вчиняли злочини майнового характеру на деокупованій Херсонщині

За процесуального керівництва прокурорів Херсонської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону до суду направлено обвинувальний акт стосовно 12 осіб за фактами незаконного проникнення до житла та іншого володіння особи, проведення в них обшуку; заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене повторно; незаконне позбавлення волі із застосуванням зброї, вчинене організованою групою (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 162; ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 190; ч. 3 ст. 146 КК України).

За даними слідства, у травні 2022 року, вказані особи, які діяли за попередньою змовою, вчиняли злочини на деокупованій території Херсонської області. З метою незаконного заволодіння чужим майном, під вигаданим приводом перевірки оргтехніки мешканців Херсонщини на факт наявності відомостей щодо колабораційної діяльності, вони здійснювали розбійні напади на помешкання громадян, проникали у житлові будинки, погрожували господарям вогнепальною зброєю, заволодівали чужим майном.

Правоохоронці також задокументували факти незаконного утримання ними проти волі, залякування, катування та замаху на вбивство чоловіка в одному з домоволодінь Херсонщини.

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого управління ГУ Нацполіції в Херсонській області, оперативний супровід співробітників Управління карного розшуку ГУ Нацполіції в Херсонській області.

Примітка:

відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024