Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Професорка ХНТУ Лариса Сидельнікова отримала почесне звання “Заслужений працівник освіти України”

khersondaily.com

 Професорка ХНТУ Лариса Сидельнікова отримала почесне звання “Заслужений працівник освіти України”

Професорка ХНТУ Лариса Сидельнікова отримала почесне звання “Заслужений працівник освіти України”

На урочистому заході Голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр ПРОКУДІН вручив посвідчення Заслуженого працівника освіти України д.е.н., професорці, завідувачці кафедри фінансів, обліку та оподаткування Ларисі СІДЕЛЬНИКОВІЙ.

Про це повідомила пресслужба ХНТУ.

У приміщенні бомбосховища, де відбулося нагородження, зібралися видатні та активні херсонці, нагороджені державними відзнаками і відзнаками Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської міської військової адміністрації. Також до участі у заході були запрошені військові та представники силових структур, які брали участь у звільненні нашого рідного міста від російських окупантів.

Лариса СІДЕЛЬНИКОВА від імені освітян подякувала всім, хто захищає рідну землю від загарбників, побажала нашим воїнам міцних сил, незламної віри, успішного виконання завдань, Перемоги та скорішого повернення додому, а також зазначила – якою патріотичною є наша студентська молодь, як Дякуємо Збройним силам України за можливість навчатися і навчати, жити у вільній країні та вірити в Перемогу!

“Ми пишаємося Збройними силами України і як сильно на наших захисників чекають студенти та викладачі, які перебувають на тимчасово окупованій території. Вітаємо Ларису Петрівну з високою державною нагородою, бажаємо подальших професійних успіхів та наукових здобутків! Дякуємо Збройним силам України за можливість навчатися і навчати, жити у вільній країні та вірити в Перемогу!”

, – зазначило керівництво ХНТУ у дописі.

Український південь

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024