Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Суд у Харкові хоче витратити 400 000 гривень на ремонт вікон після ракетного обстрілу

newsroom.kh.ua

Суд у Харкові хоче витратити 400 000 гривень на ремонт вікон після ракетного обстрілу

Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Харківській області уклало угоду на заміну вікон вартістю 413 800 грн. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “Prozorro”.

Як повідомили в Харківському антикорупційному центрі, вікна закупають для будівлі Ленінського райсуду, як постраждала в ніч із 16 на 17 січня від обстрілу ракетами С-300. Під час обстрілу в будівлі перебували співробітники Служби судової охорони та працівники суду.

У Харкові виділили кошти на ремонт багатоповeрхівки на Північній Салтівці

Суд уклав угоду на встановлення вікон із ФОП Андрійчук Юрій Петрович та просить керівництво Державної судової адміністрації виділити кошти. У якості обгрунтування закупівлі зазначають, що на даний момент середня температура повітря у Харкові близько -7 градусів, працювати у будівлі неможливо, а подільше зволікання може призвести до розморожування системи опалення будівлі суду.Обираючи цього підрядника без проведення торгів, в адміністрації суду зазначили, що підприємець має досвід встановлення вікон в будівлях суду і до його роботи не було претензій.

Планується встановити 27 вікон. Середня вартість квадратного метра вікон становить 6200 гривень укупі з роботами зі встановлення.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024