Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ірина Михальченко, чиновниця з села Гладківка на Херсонщині за роботу на ворога отримала підозру СБУ

khersondaily.com

 Ірина Михальченко, чиновниця з села Гладківка на Херсонщині за роботу на ворога отримала підозру СБУ

Ірина Михальченко, чиновниця з села Гладківка на Херсонщині за роботу на ворога отримала підозру СБУ

51-річна Ірина Михальченко, інспекторка Гладківського старостинського округу з питань військового обліку і благоустрою Голопристанської громади Скадовського району Херсонщини 16 січня отримала заочну підозру СБУ в колабораційній діяльності. Вона з перших місяців окупації перейшла на бік ворога і працює заступницею гауляйтера села Гладківка.

Про це повідомляє

Центр журналістських розслідувань

з посиланням на

текст підозри

слідчого відділу управління СБУ в Закарпатській області.

За даними слідства,

Михальченко Ірина Олександрівна

, 27 липня 1972 р. н., мешканка села Гладківка Голопристанської громади, працюючи інспекторкою з питань військового обліку і благоустрою добровільно перейшла на бік ворога. На початку червня 2022 року вона стала заступницею гауляйтера Гладківки та сприяла і продовжує сприяти в незаконному захопленні російськими загарбниками державної влади на території України.

За даними ЦЖР, Ірина Михальченко вже навесні 2022 року надавала всю необхідну для окупантів інформацію про мешканців Гладківки. Вона допомагала їм у проведенні на території села незаконного референдуму з «приєднання» Херсонщини до РФ у вересні 2022 року. Співпрацює з окупантами й її донька Світлана Михальченко.

За скоєний злочин Ірині Михальченко заочно повідомлено про підозру за ч.5 ст.111-1 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років і конфіскацію майна.

Як повідомляв ЦЖР, 13 березня ​2023 року підозру в державній зраді отримав 44-річний Олексій Бузов, гауляйтер ​села Гладківка Скадовського району Херсонщини. Йому світить довічне позбавлення волі.

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну Олексій Бузов працював вчителем фізичної культури та допризовної підготовки Гладківської загальноосвітньої школи та в минулому був депутатом Гладківської сільської ради від радикальної проросійської партії «Союз лівих сил».

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024