Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Мобілізованим мешканцям Каховської громади виплачуватимуть одноразову допомогу

khersondaily.com

 Мобілізованим мешканцям Каховської громади виплачуватимуть одноразову допомогу

Мобілізованим мешканцям Каховської громади виплачуватимуть одноразову допомогу

У Каховці передбачили одноразову фінансову допомогу для мобілізованих військовослужбовців Каховської міської територіальної громади.

Відповідне розпорядження від 19.12.2023 №72-р була затверджена «Програма підтримки військовослужбовців Каховської МТГ, призваних на військову службу під час мобілізації до лав ЗСУ та інших військових формувань для захисту України від збройної агресії російської федерації на 2024 рік» видав начальник Каховської МВА. Метою Програми є матеріальна підтримка та соціальний захист військовослужбовців, призваних на військову службу під час мобілізації до лав Збройних сил України та інших військових формувань для захисту України від збройної агресії російської федерації.

Надання одноразової грошової допомоги виплачується військовослужбовцям, які на момент призвання на військову службу під час мобілізації (з 24.02.2022 року та по теперішній час) були зареєстровані на території Каховської міської територіальної громади. Допомога надається на підставі особистої заяви військовослужбовця (форма додається), письмової згоди на збір та обробку інформації про персональні дані на ім’я начальника Каховської МВА Віталія Немерця.

Зразок заповнення заяви на допомогу

Зразок заповнення заяви на допомогуФото: Каховська МВААвтор:

Каховська МВА

Для отримання допомоги заявник додає до заяви наступні документи:

копію паспорта у формі книжечки (1, 2 сторінки та сторінки з відміткою про місце реєстрації), або копія паспорта у формі пластикової картки типу ID-1 (лицьового та зворотного боку) з витягом про місце реєстрації військовослужбовця;

копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган i мають відмітку у паспорті, подається копія сторінки паспорта з відповідною відміткою) військовослужбовця;

довідку з підрозділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки, про те, що громадянин є дійсно мобілізованим відповідно до указу Президента України/документ, що свідчить про укладення громадянином контракту про службу в ЗСУ/копію військового квитка з відміткою про мобілізацію або інший підтверджуючий документ про мобілізацію до лав ЗСУ або інших військових формувань;

виписку (копію виписки) з рахунку військовослужбовця із реквізитами банківської установи для перерахування коштів (Приватбанк або Райффайзен банк Аваль).

Розмір одноразової грошової допомоги складає 10 000 грн.

Одноразова грошова допомога надається на підставі рішення комісії, створеної за розпорядженням начальника Каховської МВА.

Документи на надання матеріальної допомоги надаються на електрону адресу управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради:

[email protected]

Копії документів повинні бути офіційно завірені та передані на електрону адресу в сканованому вигляді в форматі PDF.

У разі виникнення питань, мобілізовані військовослужбовці можуть звернутись на електрону адресу управління:

[email protected]

, або за телефоном (Viber, WhatsApp) – 0660506066 Вікторія Олександрівна.

kavun.city

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024