Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Керувати будинком культури в Нижніх Торгаях на Херсонщині окупанти призначили любителя азартних ігор і його «дружину», яка не має освіти

khersondaily.com

 Керувати будинком культури в Нижніх Торгаях на Херсонщині окупанти призначили любителя азартних ігор і його «дружину», яка не має освіти

Керувати будинком культури в Нижніх Торгаях на Херсонщині окупанти призначили любителя азартних ігор і його «дружину», яка не має освіти

Керувати захопленим будинком культури в селі Нижні Торгаї Нижньосірогозької громади Генічеського району Херсонщини російські загарбники призначили місцевого любителя азартних ігор Миколу Іванова і його неофіційну дружину Марину Плотнікову, яка взагалі не має жодної освіти. Про цю пару окупаційні медіа зняли великий відеосюжет у дусі популярної в РФ пропаганди «традиційних сімейних цінностей». Однак офіційно Марина Плотнікова є матір’ю-одиначкою і оформила собі відповідні російські соцвиплати.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє

Центр журналістських розслідувань

.

Великий відеосюжет про призначення

Іванова Миколи Володимировича

«директором», а його «дружини»

Марини Плотнікової

– «художньою керівницею» будинку культури в селі Нижні Торгаї Нижньосірогозької громади випустив

окупаційний телеканал «Таврия».

В ньому загарбники розповіли, що це «подружжя» з 2020 року нібито вимушено перебивалося випадковими заробітками в Польщі, а вже після початку повномасштабної війни повернулося до окупованої Херсонщини, отримало російські паспорти і почало «відновлювати старі традиції» культурного життя громади.

Витриманий цей сюжет в дусі популярної в Росії пропаганди «традиційних сімейних цінностей». Однак як розповіли джерела ЦЖР, Микола Іванов і Марина Плотнікова навіть не перебувають у законному шлюбі, а сама вона є матір’ю-одиначкою і оформила собі відповідні російські соцвиплати.

«Микола Іванов доволі непоганий як фахівець, він довгий час раніше працював у будинку культури в Нижніх Торгаях, але його згубила любов до азартних ігор. Через величезні борги він виїхав на заробітки до Польщі. А з Мариною Плотніковою у нього виник бурхливий службовий роман, коли він ще був одружений з іншою жінкою. Тож у селі всі сміються з сюжету про цих розпусників. Марина ж деякий час до окупації працювала в. о. директора цього ж будинку культури, але не має жодної освіти, бо навіть не закінчила школу і завжди була вкрай лінива. Вона ніколи нічого не вміла і не хотіла робити, все за неї завжди робив хтось інший»,

– розповіли ЦЖР мешканці громади.

За їхніми словами, перед цією типовою маргінальною парою у тимчасово окупованих Нижніх Торгаях відкрилися «великі перспективи».

Однак судячи з сюжету «Таврии» російські загарбники нічим не забезпечили захоплений будинок культури – все показане в ньому обладнання, інструменти і реквізит раніше придбали за рахунок самої громади.

Як повідомляв ЦЖР, 62-річна Наталія Черевко, яка після аварії на Чорнобильській АЕС переселилася з Білорусі на Херсонщину і довгі роки очолювала будинок культури в Нижньосірогозькій громаді Генічеського району, стала гауляйтеркою села Вільне. Тепер вона організовує святкування «дня воссоєдінєнія» з Росією і мститься усім, хто допомагав їй свого часу облаштуватися в цьому селі.

На фото: Марина Плотнікова та Микола Іванов, колаборанти села Нижні Торгаї на Херсонщині. Фото: скріншот відео ТРК «Таврия»

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024