Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Активісти “Кібер спротиву” отримали докази воєнних злочинів майора зс рф на ТОТ

khersondaily.com

 Активісти “Кібер спротиву” отримали докази воєнних злочинів майора зс рф на ТОТ

Активісти “Кібер спротиву” отримали докази воєнних злочинів майора зс рф на ТОТ

Активісти “Кібер спротиву” завдяки доступу до пошти майора зс рф міхаїла шишкіна отримали документацію частини, де він є заступником командира, а також докази злочинів проти населення тимчасово окупованих територій.

Міхаїл шишкін поки що перебуває на посаді начальника з фізичної підготовки військової частини 11754 (м. Сочі), яка входить до 171 зенітно-ракетного полку 51 дивізії ППО зс рф.

Майор передав активістам всю секретну документацію частини, частину якої ми не можемо опублікувати. Проте на підтвердження злому пошти ми публікуємо його особисті документи:

Приймаючи заліки з фізпідготовки особового складу міхаїл вирішив фотографувати окупантів з посвідченням в руках. Таким чином Сили Оборони тепер мають повну базу даних військових злочинців з частини чайора, а також інших частин, де він приймав залік:

Та головне, майор міхаїл шишкін систематично вчиняє злочини, які передбачають покарання за ст. 156 (розбещення неповнолітніх).

Так, в опублікованих активістами матеріалах є докази розбещення малолітніх, а також намагання окупанта замовити відповідні відеоматеріали з ТОТ. Зауважимо, що військовий злочинець є одруженим (дружина єкатерина легаєва 1979 року народження) та має неповнолітнього сина сергія 2010 року народження.

Ми публікуємо ці факти, аби ви зрозуміли що таке наш ворог й хто саме несе “духовні цінності” в чужу країну, разом з ракетами, вбивствами, мародерством та згвалтуванням.

ЦНС

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024