Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Жінка зробила величезне тату і стала зіркою мережі: малюнок на обличчі схожий на іграшки для дорослих (фото)

goloseevo.org.ua

Жінка зробила величезне тату і стала зіркою мережі: малюнок на обличчі схожий на іграшки для дорослих (фото)

Жінка зробила тату на своєму обличчі та навряд чи очікувала на те, чим усе закінчиться. Величезний малюнок на її чолі насмішив мережу. Коментатори буквально закидали жінку жартами й дивними порівняннями. Деяким навіть здалося, що жінка “набила” на обличчі зображення іграшок для дорослих, пише Поліна Іваненко, РБК-Україна.

Як повідомляє РБК-України (проект Styler), кумедне тату жінки показала лондонська студія татуювань Femme Fatale у TikTok.

Так, жінці “набили” малюнок буквально від вуха до вуха. Вона хотіла, аби її обличчя “прикрасив” оригінальний малюнок. Планувалося, що це будуть кинджали та чорні труни.

Майстер виконав побажання жінки й зробив тату. Чорні чорнила важко не помітити на обличчі. Як на нове тату відреагувала сама жінка – залишається загадкою. Але навряд чи вона очікувала на те, якою буде реакція мережі.

Жінка зробила величезне тату (скріншоти)

У мережі одразу ж почали висміювати тату. Одні коментатори написали, що труни насправді схожі на іграшки для дорослих. Інші ж почали порівнювати тату з невдалими візерунками на старому посуді.

Також коментатори пишуть:

Втім, знайшлися й такі юзери, які зазначили, що жінка точно не заслуговує на образливі жарти. Деякі коментатори намагаються захистити її від хейту та пишуть, що ніхто не має права висміювати чиюсь зовнішність.

Нагадаємо, раніше ми вже розповідали, що жадібна жінка хотіла “кинути” подругу на гроші, але карма вирішила інакше.

Окрім цього, нещодавно вже стало відомо, що жінка зробила тимчасове тату на обличчі та не змогла його змити.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024