Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Як кремль планує знищити європейський порядок

khersondaily.com

 Як кремль планує знищити європейський порядок

Як кремль планує знищити європейський порядок

Кремль досяг великих успіхів у вепонізації, тобто у перетворенні всіх галузей життя у зброю для своєї перемоги. Публікуємо бачення маніяків з кремля, як вони бачать ситуацію у світі й планують вийти сухими з води. ​​​

Завдяки небайдужим громадянам до Центру національного спротиву потрапив документ російської академії наук за авторством сєргєя караганова (перебуває під санкціями ЄС) – російського політолога, який є одним з ідеологів сучасної росії.

В ньому караганов й співробітники інституту наукової інформації з суспільних наук РАН підготували доповідь щодо бачення відносин рф та ЄС у найближчі роки. По факту документ є планом “науковців” як розвалити ЄС.

Ми вирішили опублікувати основні тези “аналізу”, аби читач зрозумів, що росія планує використати проти ЄС культуру, образ “гарного росіянина”, мігрантів й все інше, адже кінцева мета рашистів кремля не Україна, а розвал НАТО як реванш за поразку срср.

“Загниваючий захід”

За оцінками “дослідників” Європу очікують непопулярні соціальні реформи через “старіння”, а саме підвищення середнього віку до 50 років у 2030 році. Водночас брак робочої сили призведе до збільшення мігрантів

Мігранти не сприйматимуть культурні цінності ЄС, що призведе до розколу між групами та знищить спільну ідентичність країн союзу та посилить радикальні настрої. На підставі яких до влади можуть прийти контрольовані рф маргінали, які просуватимуть ідею рф як альтернативу лібералізму.

Таким чином внутрішні чвари змусять Європу концентруватись на внутрішній політиці. За задумом кремля, ЄС має розпастись на три складові: ядро (Бенілюкс, Німеччина та Франція), полупериферія (південь ЄС) та периферія (східна Європа). При цьому, слабким місцем ядра у кремлі вважають Францію, яку й планують розхитувати найбільше.

Формування антизахідної коаліції

На противагу західній дипломатії москва планує використовувати термін “світова більшість”, тобто країни, які нейтральні до рф і яких рф автоматично записує у союзники.

Серед цих країн рф планує поширювати антиамериканські настрої, аби створити єдиний об’єднавчий фактор. Водночас руйнувати наративи про “зелену енергетику”, аби вибивати цей “козир” з рук Брюсселю. Це все що варто знати про кремль та екологію.

Росіяни не мають чітких планів на війну в Україні, проте після її завершення ворог наполягає на залученні миротворців з Китаю або “дружніх” арабських країн. Таким чином кінцем війни у світогляді москви має бути приниження НАТО.

“Війна з НАТО”

Весь документ сповнений реваншистськими комплексами його авторів. Зокрема, однією з головних цілей війни росіяни вбачають “делегітимізацію НАТО”. Кремль активно просувати ідею, що він воює саме з НАТО й перемагає альянс. При цьому себе москва виставляє жертвою агресії.

Автори не радять режиму вести перемовини з НАТО, адже ті є “учасниками конфлікту”. Єдиною структурою через яку москва планує просувати своє маніакальне бачення залишається ООН. Проте самі перемовини росіяни планують використовувати для проформи, адже не зацікавлені в мирі.

Для посилення дискредитації НАТО “вчені” пропонують нарощувати ядерну ескалацію й залякування країн Європи. Усі провокації країни НАТО мають супроводжуватись тезою, що “5 стаття вас не захистить” (5 стаття передбачає вступ всіх країн НАТО у війну проти агресора).

Подальші відносини

Автори документа сподіваються, що закінчення “гарячої фази” війни в Україні спровокує потепління стосунків з ЄС, та вони не радять йти на прямі контакти з Брюсселем. Усі перемовини за задумом москви, мають вестись з кожним членом ЄС окремо.

Головною метою в цьому процесі росіяни вбачають не допустити “залізну завісу”. Так, кремль планує шукати контакти з країнами ЄС, які незадоволені санкціями. Перемовини необхідні для руйнації єдності ЄС й відновленню постачання енергоресурсів з рф.

Також кремль має на меті продовжувати співпрацю країнами “периферії” та “полупериферії”. Тому, у москві бажають посилити культурну, туристичну та академічні співпраці.

Тобто збільшити обсяг програм обміну студентів, туристичних маршрутів та культурних проєктів. Автори не приховують, що планують використовувати культуру, туристів та науку як м’яку силу аби покращити прийняття рф серед європейців.

Окремо автори сподіваються повернути європейський бізнес до рф, а з ним й трансфер технологій. У розрахунку “дослідників” сприятиме цьому ринкова війна Китаю та США й політика протекціонізму в цих країнах, яка закриє ринки для бізнесу з ЄС.

Загалом у кремлі є концепт “російської мрії”, за яким “росія — це країна цивілізація”, яка поєднала найкраще від Азії та Європи. Цей концепт кремлівські пропагандисти планують просувати в країнах Східної Європи. Плацдармом для цього у москві бачать Угорщину.

При цьому, саме країни східної Європи з російськими маріонетками на чолі в майбутньому мають заблокувати програму відновлення України.

Якщо все піде за планом як це описано в документі, росіяни вбачають наступну ціль — Сувальський коридор, де рф планує розпочати конфлікт “під чужим прапором” й змусити Захід погодитись на миротворців з Китаю чи Арабських країн та з вимогою демілітаризації країн Балтії.

Зауважимо, що самі автори документа зазначають, що це “ідеальні умови”. Тобто самі не вірять у такий розвиток подій. Проте ми вирішили ознайомити вас з цими фантазіями кремля, аби розуміти плани ворога і його рівень підступності.

ЦНС

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024