Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Депутат держдуми рф незаконно відвідав тимчасово окуповану частину Херсонщини

khersondaily.com

 Депутат держдуми рф незаконно відвідав тимчасово окуповану частину Херсонщини

Депутат держдуми рф незаконно відвідав тимчасово окуповану частину Херсонщини

Депутат держдуми рф та колишній боксер Микола Валуєв незаконно відвідав тимчасово окуповану частину Херсонщини. Про це повідомили російські ЗМІ та телеграм-канали.

Зокрема, повідомляється, що Валуєв побував в біосферному заповіднику "Асканія-Нова", який окупанти перетворили на військовий об'єкт, закривши його більшу частину та розмістивши там особовий склад і техніку. За інформацією росЗМІ, депутат держдуми приїхав нібито у рамках "роботи над документальним проектом".

Відомо, що в "Асканії-Нова" із Валуєвим зустрілися самопроголошений директор заповідника Дмитро Мещеряков та окупаційний міністр природних ресурсів Херсонської області Микола Бистрянцев. Візит депутата на ТОТ Херсонщини прокоментував заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський на своїй сторінці у соцмережах. За його словами, основна мета таких візитів гастролерів з рф - формування картинки приєднання області до росії.

"Після деокупації частини області, такі візити значно зменшились у своїй кількості. Зрозуміло, що після такого приниження і відчайдушної втечі російської армії, чим більше політичних інвестицій вкладаються в території, які потім втрачаються, тим більші репутаційні втрати. Зараз, час від часу, в окуповані громади приїздять деякі «відомі» особистості, з метою формування картинки, що це нібито територія рф"

, - заявив Соболевський.

Гривна

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024