Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У окупаційної агітки «Надднепрянская правда» проблеми з друком?

khersondaily.com

 У окупаційної агітки «Надднепрянская правда» проблеми з друком?

У окупаційної агітки «Надднепрянская правда» проблеми з друком?

«Такої швидкості змін у медіа не було ніколи»,

- пишуть про 2023 рік російські «Ведомости».У кінці року експертка ольга барська, яку цитує видання, планує побачити наступні результати у медіабізнесі рф:

«ТБ-сегмент виросте на 15 %, диджитал - на 26 %, зовнішня реклама - на 35 %, радіо - на 23 %, впаде лише принт - приблизно на 10 %».

Тобто у російських газет такі самі проблеми, як і в іншому капіталістичному світі. «Ведомости» пояснюють їх зменшенням рекламного ринку, бо, бачите, «зарубіжні компанії стали йти з Росії».

Проблеми, судячи з усього, і у окупаційної агітки «Надднепрянская правда», яку рашисти називають «офіційним органом друку адміністрації Херсонської області». Номер 42 її на лівобережжі розповсюджували, а вже з 43-го окупанти пропонують читати її в інтернеті на хмарному сховищі «Яндекс Диск». Агітка № 42 від інших номерів мало чим відрізняється. Так само багато вигадок і відвертої брехні.

У вихідних даних так само зазначено, що надруковано її у видавництві «Таврида» у тимчасово окупованому Сімферополі. Але звертають на себе увагу два великих оголошення на останній шпальті «Потрібен друкар на широкоформатний друк» і «Потрібен технолог поліграфічного виробництва». Кандидатам пропонують високу зарплату, зручний графік. Працювати, пишуть, треба буде у Генічеську. Скоріше за все, окупаційну агітку хочуть видавати на місці, бо друк у Криму став або не по кишені, або там відмовили з інших причин, або друкувати будуть щось інше...

В окупаційній агітці «Комсомольская правда. Херсонская область» таких оголошень поки що нема. Може, через те, що її видають на кошти від фонду президента путіна, а там вони, на жаль, мають ще не скоро закінчитись.

Борис ВИНОГРАДОВ,

newdayua.net

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024