Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Без Херсонщини. Карта Росії на рублях залишиться без окупованих регіонів

khersondaily.com

 Без Херсонщини. Карта Росії на рублях залишиться без окупованих регіонів

Без Херсонщини. Карта Росії на рублях залишиться без окупованих регіонів

По російських ЗМІ шириться інформація, що Центробанк Росії не додаватиме на банкноту 100 рублів зображення «нових регіонів» (окупованих Херсонської та Запорізької областей, а також ЛДНР).

Нова «сторублівка» має у верхньому правому куті зображення мапи Росії. Про те, що на ній відсутні окуповані українські території, які в Росії називають «новими», заговорили лише зараз. Це пояснюють тим, що дизайн банкноти розроблений ще 2021 року, а купюра введена в обіг 30 червня 2022 року – ще до фейкових територіальних змін 2022-го. Російський Центробанк повідомив, що додавати зображення нових регіонів не планують.

Однак ця новина викликала в російських пабліках дуже різні відгуки. Одні звинувачують Центробанк у порушенні закону (у травні держдума ухвалила закон про штрафи та арешти за карти з неправильними кордонами Росії) та дискредитацію Путіна, «який приєднав ці регіони до Росії, що ставить собі в досягнення». Інші пишуть про «відчуження територій, екстремізм, сепаратизм», «ідеологічну диверсію». Треті пророкують розпад Росії, вказують, що Крим на мапі зайвий, і навіть ставлять питання: «Вони щось знають?»

Нагадуємо, що останні новини фіксують проблеми армії РФ на лівобережжі Херсонщини: ЗСУ розширили зону контролю в західній частині Кринків, знищили кілька російських вантажівок на трасі до Олешок, завдали удар по російських окупантах, у результаті якого 25 російських солдатів загинули, ще близько сотні отримали поранення.

Вгору

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024