Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Гауляйтер сальдо видав новий фейк про "іноземних найманців та загороджувальні загони" ЗСУ на Херсонщині

khersondaily.com

 Гауляйтер сальдо видав новий фейк про іноземних найманців та загороджувальні загони ЗСУ на Херсонщині

Гауляйтер сальдо видав новий фейк про "іноземних найманців та загороджувальні загони" ЗСУ на Херсонщині

Фабрика з виробництва фейків про українських військових продовжила свою роботу на Херсонщині. А особлива активність її припала на час, коли в інформаційному просторі обговорюється можливий успіх ЗСУ на тимчасово окупованому лівобережжі області.

На фоні цього гауляйтер Херсонщини та зрадник України володимир сальдо видав в своєму Телеграм-каналі новий фейк, але по старим забутим "методичкам" з кремля. І мова знову про так званих "іноземних найманців та загороджувальні загони", "неонацистів та націоналістів". В одному дописі сальдо, або ті, хто веде його публічні сторінки, склав всі тези з багаторічної пропаганди рупорів путіна та його посіпак.

Якщо раніше "зведення" від сальдо зводилися до знищення українських бійців на різних напрямках, зачищення плацдармів на лівому березі, то в новому дописі гауляйтер Херсонщини використав старі "методи".

"Простих українських солдатів гонять на убій, використовуючи в якості гарматного м'яса. За їх спинами ховаються найманці, неонацисти та націоналісти. Цих небагато, але київський режим дав їм право вбивати тих, хто не хоче виконувати самовбивчі накази",

- пише сальдо.

А далі йдуть "уточнення" від сальдо. За його брехливими словами, на правобережжі Херсонщини в районі сіл Іванівка та Новотягинка нібито існує загороджувальний загін із Нацгвардії та "іноземних найманців", які начебто розстрілюють солдатів, які відмовилися форсувати ріку Дніпро. Скільки таких "розстріляних", зрадник України, звичайно ж, не написав. А для російської пропаганди вже давно стало нормою віддзеркалення поведінки рашистів.

Нагадаємо, що, за даними Інституту вивчення війни, З

СУ вдалося закріпитися в населеному пункту Кринки на лівому березі Дніпра

, що підтверджується частково заявами російських так званих "воєнкорів", які заявляють, що частина Кринків досі під контролем українських військових.

Гривна

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024