Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Харкові військові підрозділу “KRAKEN” погрожували зброєю загону на блокпосту (Відео)

newsroom.kh.ua

У Харкові військові підрозділу “KRAKEN” погрожували зброєю загону на блокпосту (Відео)

Конфлікт стався 29 вересня близько 15:00. До одного з блокпостів на виїзді з Харкова під’їхали чотири позашляховика. З них вийшли чоловіки у військовій формі, погрожували вогнепальною зброєю усьому зведеному загону, до складу якого входять поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, представник військової служби правопорядку. Вони вимагали припинити перевірки та огляди їх транспортних засобів під час проїзду через блокпости. Після короткої суперечки військові поїхали з місця інциденту.

Бійці називали себе представниками підрозділу “KRAKEN”. У соцмережі виклали відео конфлікту з нагрудної камери одного з правоохоронців, який чергував на блокпосту.

Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин. Того ж дня за даним фактом слідчі внесли відомості в ЄРДР за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

На блокпосту в Харківській області зупинили чоловіків, які везли протипіхотні міні та патрони

Досудове розслідування здійснюють слідчі Харківського РУП № 2 під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

У облУНП підкреслили, що на блокпостах поліція виконує свої функціональні обов’язки відповідно до чинного законодавства в умовах воєнного часу для запобігання потрапляння в Харківську область незаконної зброї, наркотиків, вибухонебезпечних речовин.

“Сили оборони виборюють незалежність нашої держави у важких боях. Задача поліції – допомогти нашим воїнам відстояти нашу країну, забезпечити повагу до законодавства України. У нас не повинно бути недоторканих. Закликаємо усіх без винятку з повагою ставитися до законів України”, – підкреслили в поліції.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024