Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

НАТО не має доказів навмисного нападу на Румунію після падіння там уламків дронів

nashdonbass.com

НАТО не має доказів навмисного нападу на Румунію після падіння там уламків дронів

Генсекретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що у нього немає доказів, що падіння дронів у Румунії було наслідком навмисного нападу. Про це він розповів на прес-конференції після переговорів із президентом України Володимиром Зеленським, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна».

«Що стосується уламків дронів у Румунії, у нас немає жодних доказів, що це результат якогось навмисного нападу Росії на територію Альянсу», — сказав він.

«Російська війна та необережні удари на кордоні з Румунією звичайно дестабілізують. І НАТО неодноразово заявляло, що воно захищатиме всіх членів Альянсу. Ми значною мірою посилили свою присутність наших східних членів Альянсу, зокрема в Румунії, послали туди більше військ, здійснюємо більше повітряного патрулювання: різні сили, засоби, які дозволяють нам моніторити ситуацію на кордонах НАТО уважніше», — сказав Столтенберг.

Пункт пропуску «Орлівка-Ісакча» між Україною та Румунією на Одещині зупинив свою роботу через нічну атаку з боку російських військ 26 вересня.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024