Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

На Херсонщині поліція фіксує наслідки російських атак на дитячі садочки, медзаклад, пенітенціарну установу, підприємства та житлові будинки

khersondaily.com

 На Херсонщині поліція фіксує наслідки російських атак на дитячі садочки, медзаклад, пенітенціарну установу, підприємства та житлові будинки

На Херсонщині поліція фіксує наслідки російських атак на дитячі садочки, медзаклад, пенітенціарну установу, підприємства та житлові будинки

російські війська обстріляли цивільну інфраструктуру Бериславського, Херсонського та Каховського районів, по мирним населеним пунктам ворог гатив з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БпЛА. Через дії російської армії на правобережжі пошкоджені житлові будинки, дитячі садочки, підприємства, є загиблий та поранений.

Під авіаційними обстрілами противника перебували Тягинка, Одрадокам'янка, Ольгівка, Зміївка, Миколаївка, Львове, а також Веселе та Козацьке. У Тягинці вибухами зруйновано магазин, в Одрадокам'янці пошкоджено 6 будинків та складські приміщення підприємства з виробництва вин, у Ольгівці зруйновано дитячий садочок, у Зміївці та Миколаївці пошкоджено 5 приватних будинків, у Львовому зруйновано та пошкоджено 4 будинки. У Веселому та Козацькому вибухами бомб значно пошкоджено фельдшерський пункт, дитячий садок та 6 житлових будинків.

У Кізомисі внаслідок російського обстрілу сталося загоряння житлового будинку. У Микільському російськими снарядами пошкоджено щонайменше 22 будинки та дитячий садочок, у Дар’ївці під обстрілом перебувала пенітенціарна установа.

Житлові квартали Херсона перебували під щільним вогнем армії рф з лівого берега Дніпра. Під час обстрілу прибережної зони Дніпровського району осколком від ворожої міни у власному будинку вбило 25-річного чоловіка, у тому ж районі поранено 54-річного херсонця. У прибережній зоні Суворовського району внаслідок ворожих влучань сталися загоряння приватних будинків, пошкоджено квартири у багатоповерхівках та припарковані поруч автомобілі. Також зафіксовано пошкодження приватних будинків у мікрорайоні Північний та береговій зоні Корабельного району. Під російськими обстрілами перебували Зимівник і Комишани, там зафіксовано пошкодження приватних будинків.

На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини.

За минулу добу поліція відреагувала на 370 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 21 кримінальне провадження за ст.438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024