Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

HomeNet запустив безоплатну Wi-Fi зону у селищі на Херсонщині

khersondaily.com

 HomeNet запустив безоплатну Wi-Fi зону у селищі на Херсонщині

HomeNet запустив безоплатну Wi-Fi зону у селищі на Херсонщині

Компанія HomeNet продовжує розвиток мережі та підтримку громад у прифронтових зонах. Відтепер безкоштовний доступ до бездротового інтернету доступний у Посад-Покровську Херсонської області.

За словами Головкова Федора, керівника Південного управління HomeNet, цей проєкт став можливим завдяки завершенню реконструкції оптичної мережі у Посад-Покровському. Однак великі масштаби руйнувань у цьому населеному пункті призвели до того, що ще не всі місцеві жителі мають можливість під’єднати інтернет до своїх будинків. У зв’язку з цим, HomeNet вирішив облаштувати безплатну Wi-Fi зону біля пункту незламності населеного пункту.

«Тепер, завдяки нашій ініціативі, усі місцеві жителі та відвідувачі селища можуть безплатно користуватися бездротовим інтернетом без обмежень на завантаження та необхідності введення пароля. Сигнал поширюється на частоті 2,4 ГГц, що гарантує високу швидкість інтернет-з’єднання, особливо для тих, хто перебуває неподалік від точки доступу»,

– розповів Головков Федір.

Інтернет під час блекаутів

Нагадаємо, однією із ключових переваг послуги інтернет, яку надає компанія HomeNet у будинках Посад-Покровського – є можливість користуватися нею навіть під час вимкнення електроенергії. З метою забезпечення незалежності від електромережі, провайдер встановив нові АКБ та генератори. Така система резервного живлення дозволяє підтримувати функціонування інтернету у населеному пункті навіть у разі виникнення аварійних ситуацій.

Що відомо про HomeNet

HomeNet – це національний оператор телекомунікаційних послуг, що почав свою діяльність у 2009 році. На сьогодні компанія обслуговує понад 180 000 абонентів у понад 850 населених пунктах України. Завдяки використанню передової технології Gigabit PON (GPON), сучасному устаткуванню та відповідності європейським стандартам, абоненти компанії HomeNet забезпечені стабільно високою швидкістю та надійною послугою. HomeNet продовжує нести свою соціальну відповідальність у підтримці місцевих спільнот та забезпечувати доступ до мережі інтернет всіх, хто цього потребує.

Нагадаємо, відбудова мережі HomeNet у Посад-Покровському завершилася 24 серпня, у День Незалежності України.

mediasat.info

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 мая 2024