Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

З Пушкіним і російською картою

khersondaily.com

 З Пушкіним і російською картою

З Пушкіним і російською картою

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко привітав жителів Новокаховської міської територіальної громад із початком нового навчального року. Це привітання розміщено на сторінці громади у Фейсбуці.

“Дорогі друзі, діти, батьки, вчителі і всі жителі Новокаховської громади! З глибокого дитинства кожен з нас пам’ятає ті емоції і настрій, що пов’язані з 1 вересням, з днем початку навчального року. Цей день уособлює в собі знання, турботу про дітей, їх майбутню долю і повагу суспільства до однієї, з найважливішої у світі професії, професії вчителя! Це завжди неймовірне свято, свято зустрічей, радості, єднання, любові, це щорічний крок в новий незвіданий світ.

Нажаль ось уже другій рік, як триклятий жалюгідний рашистський окупант відібрав у нас цей, та багато інших, моментів нашого щасливого довоєнного життя.

В неймовірно складних умовах, в розкиданих по всьому світу і по території України долях дітей і вчителів, завдяки мудрості і відповідальності більшості директорів та педагогічних колективів, було знайдено и прийняте, єдине правильне, рішення про організацію і проведення навчального процесу для дітей нашої та інших громад в Новокаховських загальноосвітніх навчальних закладах.

Сьогодні ми разом маємо зробити все, щоб наші діти здобули знання і їх об’єднувала приналежність до рідної школи, любов до рідного краю. Саме діти і організований навчальний процес є гарантією повернення та відновлення Новокаховської громади.

Шановні вчителі! Дякую вам за прояв власного світогляду, професійної мужності, любові до всього і всіх, що належить Україні і Новій Каховці.

Дорогі жителі громади, любі діти, ваші батьки! Вдячний вам за те, що при всіх труднощах, умовах, обставинах ви зрозуміли: немає в світі ріднішої землі, найкращих друзів, найдорожчих сусідів, найякіснішого рівня навчання, аніж у рідному краї, в нас, в Новокаховській громаді.

Ми всі разом маємо пройти цей тяжкий шлях випробувань, ми зобов’язані виховати дітей і зрозуміти самі, що у кожного з нас своя доля, але щасливою вона може бути тільки в рідній Україні!

Щасливого нового навчального року!

Новокаховський міський голова

Володимир КОВАЛЕНКО”.

Утім, користувачі звернули увагу на цікаві деталі, які помітили на фото, розміщеному разом з вітанням.

Так у верхньому правому кутку світлини видно портрет російського поета Олександра Пушкіна, який свого часу оспівував московьких самодержців.

А поза спинами учнів видно карту світу російською мовою “Страны и народы мира».

Цікаво, це випадковість чи точно за Фрейдом? Тобто, хто про що думає, у того те й виходить.

Novakahovka.city

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024