Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Фінляндія оголосила про новий пакет військової допомоги Україні на 94 млн євро

nashdonbass.com

Фінляндія оголосила про новий пакет військової допомоги Україні на 94 млн євро

Президент Фінляндії Саулі Ніїністіо на пропозицію уряду 25 серпня ухвалив рішення про надання Україні 18-го пакету військової допомоги. Про це повідомляється на сайті уряду Фінляндії.

Вартість пакету складає 94 млн. євро. Сукупна відновна вартість усіх поставлених пакетів військової техніки складає близько 1,3 мільярда євро.

«Підтримка Фінляндії та наших союзників Україні залишається непохитною. Ключове питання з погляду майбутнього порядку безпеки в Європі та Фінляндії — це здатність стримати агресію Росії проти України», — зазначив міністр оборони Антті Хакканен.

З оперативних міркувань та з метою забезпечення безпечного прибуття допомоги до місця призначення подальші подробиці щодо утримання пакету, способу доставки та графіка не надаються.

«При ухваленні рішення про надання Фінляндією додаткової допомоги було враховано як потреби України, так і ресурси фінських Збройних сил», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент Литви Гітанас Науседа зазначив , що передасть Україні пускові установки зенітно-ракетного комплексу NASAMS.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024