Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Сотню будівельних наборів доставили до Зимівника волонтери

khersondaily.com

 Сотню будівельних наборів доставили до Зимівника волонтери

Сотню будівельних наборів доставили до Зимівника волонтери

Сотню будівельних наборів доставили до Зимівника волонтери.

Як повідомляє Херсонська ОВА, у цьому невеликому селищі, що неподалік Херсона, снарядами окупантів пошкоджено 40 будинків та 20 – вщент зруйновано. Через знищення Каховської ГЕС під водою опинилися більше ніж 100 осель. Аби люди могли полагодити домівки, до населеного пункту завітала Гуманітарна Місія “Проліска”. Волонтери передали ремонтні набори від UNHCR Ukraine.

Ці набори мають усе необхідне для проведення першочергових ремонтних робіт: дошки, рейки, OSB-листи, балони монтажної піни, цвяхи тощо. До розвантаження допомоги активно долучилися місцеві жителі. Всього за дві години вони впоралися з роботою.Один із помічників – місцевий ветеринар Віктор. Будинок чоловіка, в якому він проживає разом з літньою мамою, пошкодив ворожий “Град”.

“Дах, паркан, ворота гаража… все побило у решето, вікна вилетіли. А потім будинок затопило по самий дах, підлогу треба міняти, вона не сохне. С даху дошки теж треба міняти. Стіни витримали. Так що, ваші будівельні матеріали – це найкраща допомога для моєї сім’ї. Дякую”,

– поділився Віктор.

Крім цього, до Зимівника завітали психологи. Вони надавали місцевим жителям рекомендації щодо того, як подолати стрес та тривогу. Раніше гуманітарна місія "Проліска" вже надавала будівельні матеріали для Херсонської громади. По 200 наборів привозили у Степанівку та Антонівку, та 60 – у Комишани.

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024