Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

64-річний Шон Пенн з’явився з коханою актрисою з України на заході в Грузії

newsyou.info

64-річний Шон Пенн з’явився з коханою актрисою з України на заході в Грузії

Пара перевела свої стосунки у статус офіційних.

Голлівудський актор і режисер Шон Пенн , схоже, серйозно налаштований у своїх намірах стосовно української актриси та провідної Ольги Коротяєвої .

Після романтичної відпустки в Італії Пенн зі своєю обраницею, яка молодша за нього на 19 років, вирушили до Грузії. Там зірку запросили взяти участь у фестивалі ZEG Tbilisi. Як гість Пенн був заявлений на заході заздалегідь, втім, що він буде із супутницею, стало для тих, хто зібрався приємним сюрпризом.

Судячи з фото, якими поділилося видання ТаблоID, Пенн та Коротяєва чудово проводили час у Тбілісі. На кадрах вони зображені під час великого грузинського застілля в одному із закладів Тбілісі. Звичайно, закохані сиділи поруч, але на відміну від пристрастей, які вони демонстрували нещодавно в Римі, поводилися досить стримано.

Зазначимо, що Шон Пенн – великий друг України. Він їздив до нас ще до початку повномасштабного вторгнення та знімається в українському фільмі “Війна очима тварин”. З початком війни Пенн відкрито засудив криваву політику путіну та виступив із підтримкою України.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
9 мая 2024