Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Peugeot показала салон нового 3008

newsyou.info

Peugeot показала салон нового 3008

Компанія Peugeot показала салон кросовера 3008 наступного покоління. Його архітектура називається Panoramic i-Cockpit – це логічна еволюція звичайного i-Cockpit, що з’явився понад 10 років тому.

Головний елемент Panoramic i-Cockpit – вигнутий екран діагоналлю 21 дюйм, який встановлений вище за кермо і поєднує панель приладів з медіасистемою та проєкційним дисплеєм. Завдяки прихованому кріпленню та підсвічуванню в нижній частині, здається, що екран наче висить у повітрі, і цей ефект продублюють на кермі, візуально «відв’язавши» центральну його частину від спиць.

Під дисплеєм розміститься кнопковий селектор трансмісії, а також сенсорна панель i-Toggles, що вперше з’явилася на моделі Peugeot 308. Вона є рядом великих програмованих кнопок (до 10) для доступу до часто використовуваних функцій. Наприклад, можна одним натисканням зателефонувати за улюбленим номером, встановити комфортну температуру або встановити пункт призначення в навігації.

Кермо в кросовері 3008 наступного покоління також буде новим, з тактильно-сенсорними кнопками. Ряд перемикачів збережеться і на масивному центральному тунелі, включно за «колесом» регулювання гучності, кнопками обігріву скла і важелем вибору режимів руху.Поруч з ними – бокс для дрібниць, підсклянники та майданчик бездротової зарядки.

Для оздоблення салону використають алюміній та тканину. Решту подробиць розкриють ближче до дати офіційної прем’єри 3008-го, запланованої на вересень.

avtomir.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024