Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Модні та актуальні тренди взуття на літо 2023

newsyou.info

Модні та актуальні тренди взуття на літо 2023

Вибору взуття варто приділяти велику увагу, воно може зробити образ як моднішим, так і зовсім зіпсувати його. Але, якщо в образі будуть застарілі речі, взуття не зможе витягнути його на новий рівень.

Перший модний тренд у взутті, це танкетка. Вона може бути рівною або фігурно вигнутою. Чим відрізняється модна танкетка від застарілої моделі?

Актуальна на сьогоднішній день танкетка не дуже масивна, невисока, вузька та витончена. На танкетці може бути абсолютно будь-яке взуття. Це можуть бути човники, босоніжки та слінгбеки. Дуже свіжий тренд серед взуттєвих новинок.

Взуття на танкетці варто носити з речами, які не закриватимуть її. Наприклад, сукні та спідниці у довжині міні або міді, укорочені штани та шорти.

Таке взуття досить акцентне і добре працюватиме в мінімалістичному гардеробі.

Якщо у вашому гардеробі є взуття на застарілій танкетці, то дане взуття можна поєднувати з сукнями та спідницями максі довжини та широкими, довгими джинсами чи брюками.

Другим модним трендом у взутті є скошений підбор. Це може бути скошена танкетка чи шпилька.

Така форма каблука може бути абсолютно на будь-якій моделі взуття. З чим носити таке взуття залежатиме від його обсягу.

Третій не менш модний тренд у літньому взутті 2023 року є взуття з петлею на великому пальці. Це можуть бути сандалі чи босоніжки.

Будь-який варіант подібного взуття буде дуже актуально і свіжо виглядатиме в літньому гардеробі і відмінно поєднуватиметься з будь-якими речами. Дана модель взуття дуже зручна та чудово підійде для базового гардеробу.

Дівчатам та жінкам з фігурою плюс сайз варто вибирати таке взуття на більш посиленій підошві.

Четвертий тренд, це сандалії рибалки. Вже кілька сезонів вони не здають своїх модних позицій. Вони дуже класно і свіжо виглядають у літніх образ і добре стилізуються.

З такими сандалями завжди виходять модні та сучасні образи. На сьогоднішній день їх можна вибирати як на тонкій підошві, так і на невеликій платформі.

Якщо ви хочете створити на нозі більший об’єм за рахунок взуття, то вибирайте яскравіші та темніші відтінки.

Якщо ви хочете, щоб взуття виглядало легше в образі, то вибирайте сандалі у світлих відтінках.

Подібні сандалії можна поєднувати з жіночними сукнями та спідницею на контрасті, з джинсами, брюками та шортами.

П’ятим модним трендом є розслаблені сандалі на підборах. Їхній верх чимось нагадує сандалії рибалки, але вони мають підбори. Також такі сандалі можуть бути на спортивній підошві. Таке взуття відмінно підійде для спортивних стилів та стилю спорт-шик.

Речі які поєднують у собі одночасно елементи класичного та спортивного стилю, теж є дуже модним трендом.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024