Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

18-річна донька Полякової Маша здала сесію і продовжила безтурботне життя в Лондоні

newsyou.info

18-річна донька Полякової Маша здала сесію і продовжила безтурботне життя в Лондоні

Маша Полякова далеко не відстала від зіркової матусі, а тому прагне стати новою зіркою шоу-бізнесу та сяяти на сцені. Впевненими кроками прямує до цілі й вступила до вишу Лондона, а також розповідає про своє студентське життя.

Нещодавно молода дівчина потрапила до нової хвилі хейту та невдоволення від користувачів через опублікований допис. Маша розповіла, як нарешті склала екзамени, але в негативному формулюванні, в образному сенсі, що ледь “не померла”.

Українці, які переживають війну у своїй країні, близько до серця сприйняли ці слова, а тому почали говорити, що дівчина не знає справжнього відчуття, коли можеш не повернутися додому до рідних. Однак знайшлися й ті, хто став на захист Маші й привітав з успішним закриттям сесії.

“Слава Богу сесія закінчилася, мені здавалося, що помру. Як проходять ваші екзамени?”, – розповіла Маша.

Нагадаємо, що за кордоном дівчина зустріла свого бойфренда, на ім’я, Артур й часто показує його аудиторії підписників. Стосунки молодої пари набули серйозного характеру, адже дівчина представила свого хлопця батькам, а також знайома з ріднею коханого. Маша зізнається, Артур має прекрасну та привітну маму, яка дуже їй імпонує, однак голова сімейства, батько хлопця дещо суворий й, на першу мить здалося, що майбутня невістка йому не сподобалася.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом підтримали вибір доньки та не заперечують, аби їхня доросла дитина будувала своє майбутнє з цим хлопцем.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024