Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Повторювані сигнали з “серця” Чумацького Шляху можуть мати інопланетне походження – вчені

newsyou.info

Повторювані сигнали з “серця” Чумацького Шляху можуть мати інопланетне походження – вчені

Нове дослідження, схоже, припускає, що інопланетні сигнали можуть надходити з серця Чумацького Шляху, намагаючись встановити контакт з людством. Дослідження зосереджено на використанні даних новаторської місії, відомої як Breakthrough Listen Investigation for Periodic Spectral Signals (BLIPSS), яка шукає повторювані шаблони, які можуть бути ключовими для розблокування зв’язків із позаземним розумом у нашій галактиці. Про це повідомляє t4.com.ua

BLIPSS – це спільне зусилля Інституту SETI, Breakthrough Listen і Корнельського університету. Дослідники використовували BLIPSS, щоб зосередитися на центральній області Чумацького Шляху, де розташоване щільне угруповання зірок і навіть, можливо, придатні для життя екзопланети. Команда каже, що BLIPSS збільшить шанси на те, що ми зможемо зафіксувати докази інопланетних сигналів, що проходять через космос.

Зосередивши свою увагу на цих, можливо, придатних для життя районах, дослідники сподівалися щось помітити, і, здається, вони могли це зробити. За словами дослідників, BLIPSS дозволить більш інтенсивно шукати ці повторювані сигнали, які можуть бути сигналами прибульців, коли вони намагаються досягти інших форм життя у Всесвіті.

Звичайно, вчені завжди обговорювали можливість існування інопланетного життя десь там, тому не зовсім правдоподібно, що існують якісь спроби спілкування. Однак незрозуміло, чи ця система щось переверне. Однак наразі він принаймні пропонує багатообіцяючий новий спосіб пошуку інопланетного життя на нашому власному галактичному задньому дворі.

Нове дослідження було проведено групою під керівництвом Акшая Суреша, аспіранта Корнельського університету. Дослідження опубліковано в Astronomical Journal. Буде цікаво побачити, чи виявляться докази інопланетних сигналів у космосі, особливо після недавніх інформаторів, які стверджують, що уряд США вже має докази інопланетних транспортних засобів.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024

Другие новости

Больше новостей