Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Британська компанія Jaguar Land Rover змінила назву та логотип

newsyou.info

Британська компанія Jaguar Land Rover змінила назву та логотип

Компанія Jaguar Land Rover провела ребрендинг. Тепер автовиробник називається коротко JLR і позиціонується як house of brands (дослівно «будинок брендів»): він включає Land Rover, Range Rover, Defender, Discovery та Jaguar. Ребрендинг торкнувся і логотипу — емблема, що складається з трьох букв JLR, «ілюструє покроковий перехід до витонченості та сучасності». Зміна назви та айдентики передбачена стратегією електрифікації.

За словами креативного директора JLR Джеррі Макговерна, «нова ідентичність JLR більш зрозуміла клієнтам, і вона стала фактором, що об’єднує, для різних британських брендів». Раніше повідомлялося, що бренд Land Rover припинить своє існування – замість Land Rover британський концерн випускатиме автомобілі під самостійними брендами Range Rover, Defender та Discovery.

Макговерн вніс ясність: автовиробник поки не має наміру відмовлятися від «всесвітньо відомого» імені Land Rover – ця назва залишиться на автомобілях, соціальних мережах, сайтах компанії та дилерських центрах.

Jaguar у свою чергу готується до повної електрифікації. У 2024 році з’явиться спортивний електричний седан із запасом ходу 700 кілометрів, збудований на архітектурі Jaguar Electrified Architecture (JEA). Загалом бренд випустить три нові моделі протягом п’яти років.

Згадана стратегія передбачає поетапну електрифікацію всього модельного ряду: до кінця нинішнього десятиліття всі автомобілі Jaguar стануть електричними, а бренди Discovery, Defender та Range Rover отримають як мінімум по одному електромобілю.

t4.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024