Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Даша Квіткова показала наймодніший фасон шортів на літо 2023 року: фото

newsyou.info

Даша Квіткова показала наймодніший фасон шортів на літо 2023 року: фото

Шорти – універсальний предмет літнього гардеробу, і у 2023 році кілька актуальних фасонів підкорили серця модниць. Серед них – лляні шорти, шанувальницею яких виявилася і Даша Квіткова. У своєму Instagram блогерка показала фото у стильному літньому вбранні.

Трендові лляні шорти у 2023 році мають завищену талію та розширюються від самого поясу. По суті вони є укороченою версією широких костюмних штанів, які не виходять із моди вже не перший сезон поспіль. Актуальні кольори – білий, сірий, кремовий, оливковий, теракотовий, чорний, коричневий та інші “натуральні” відтінки.

Квіткова поєднала лляні шорти з високою талією зі смугастою сорочкою оверсайз. Образ вона доповнила тонким коричневим ременем із золотою пряжкою та босоніжками на товстих високих підборах.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Серед інших актуальних фасонів – лляні шорти на гумці, а також шорти з відворотами. Модні блогери пропонують носити їх із рибальськими сандалями, шльопанцями-біркенштоками, босоніжками на мікрокаблуку.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Також простежується тенденція на літні лляні костюми, де шорти із завищеною талією поєднують із укороченим топом на широких бретелях.

Фото: Pinterest

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024